UW DESKUNDIGE ICT-BEDRIJF

JDS bedrijfsautomatisering bv is een ICT-bedrijf uit Venray en neemt u de nodige zorgen uit handen door het leveren van oplossingen die aangepast zijn voor uw bedrijfsvoering. Op het gebied van internet, telefonie en automatisering zijn enorme verbeteringen mogelijk. Met de juiste implementatie en ondersteuning staan deze verbeteringen garant voor meer flexibiliteit, efficiëntie en kostenbesparingen. Bent u op zoek naar een ICT-bedrijf in Limburg? JDS adviseert u graag. Neem hiervoor nu vrijblijvend contact met ons op.

Breed gespecialiseerd ICT-bedrijf

Als ICT-bedrijf leveren wij professionele oplossingen voor MKB-bedrijven in Limburg. Of het nu gaat om serveromgevingen, het aanleggen en beveiligen van netwerken, het inrichten van thuis- en telewerkplekken, het opzetten van filiaalkoppelingen of het volledige beheren van uw ICT en het ontzorgen van gebruikers. Door onze serviceovereenkomsten en onze altijd bereikbare storingsdienst zorgen wij voor razendsnelle oplossingen op maat.

Belangrijke ondersteuning

JDS heeft als ICT-bedrijf in de afgelopen 33 jaar geregeld ervaren dat voorkomen beter is dan genezen. Hiervoor hebben wij onze Managed Services diensten. Met diverse slimme tools zijn wij in staat om 24 uur per dag volledig in controle te blijven van de status van uw automatisering. Ook zorgt JDS voor de nieuwste updates en regelmatige back-ups van alle data. Het resultaat is een stabiele en toegankelijke infrastructuur waarop u kunt vertrouwen.

Moderne telefonie

Ons ICT-bedrijf realiseert ook moderne hosted IP-telefonie. Dit wordt ook wel hosted VoIP genoemd, waarbij de verbindingen via het internet verlopen. Dit heeft verschillende voordelen. Zo hoeft u niet langer uw eigen telefooncentrale te beheren en heeft u hogere flexibiliteit in het gebruikmaken van diverse functionaliteiten. Ook profiteert u van belangrijke functies zoals keuzemenu’s, wachtrijsystemen, voicemail naar e-mail, beschikbaarheidsinformatie, persoonlijke doorkiesnummers en flex seating.

Werken in de cloud

JDS uit Venray verzorgt Cloud-oplossingen bij bedrijven in Limburg. Dit maakt uw bedrijf aanzienlijk flexibeler, omdat u en uw collega’s met de eigen laptop, desktop, tablet of smartphone kunnen inloggen vanaf elke locatie en op elk tijdstip. Ook bespaart u enorm op hardware die u niet hoeft aan te schaffen en te koelen. En dankzij regelmatige back-ups zijn uw data en gegevens ook in de Cloud altijd veilig.
NEEM CONTACT OP