EEN STERKER BEDRIJF DOOR ICT-AUTOMATISERING

De wereld verandert snel. Met ICT-automatisering zorgt u ervoor dat u bijblijft op ICT-gebied. Zowel uw grote als kleine uitdagingen vragen om slimme oplossingen. Deze betekenen alles voor uw productiviteit, bedrijfskosten en klanttevredenheid. Wilt u weten welke oplossingen voor ICT-automatisering uw bedrijfsvoering efficiënter, flexibeler, veiliger en eenvoudiger maken? Vraag informatie aan bij een ervaren en deskundige partij. Neem nu contact op met JDS bedrijfsautomatisering bv voor vrijblijvend advies.

Ruim 35 jaar expertise in ICT-automatisering

JDS is gespecialiseerd in ICT-automatisering voor het MKB. Met meer dan 35 jaar ervaring in het analyseren van uitdagende automatiseringsvraagstukken ongeacht de bedrijfstak, hebben wij onze eigen unieke kijk op ICT-automatisering en een doelgerichte aanpak. Wij bieden een maatpak in de ICT, maar dan met standaard oplossingen. Hiermee verzorgen wij diverse diensten en allround oplossingen op het gebied van telefonie, security, Cloud-technologie, software en hardware. Met onze eigen Managed Services garanderen wij de stabiliteit en zekerheid van uw netwerk. De slimme tools van JDS houden toezicht op de updates van alle systemen automatisch en houden ons 24 uur per dag op de hoogte van de status van uw ICT.

ICT-automatisering voor de Cloud

Cloud-technologie is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Op dit gebied vinden belangrijke ontwikkelingen plaats, die grote voordelen met zich meebrengen. Werkt u bijvoorbeeld in de Cloud, dan heeft u veel minder dure hardware nodig. En natuurlijk is uw bedrijf veel flexibeler en toegankelijker, omdat uw werknemers altijd en overal kunnen inloggen met hun eigen desktops, laptops, tablets en/of smartphones. Bovendien zijn uw back-ups altijd geregeld en is uw software altijd up-to-date naar de best beschikbare versie. Wij zorgen ervoor dat uw omgeving altijd aan de laatste eisen van uw software voldoet, zodat u ongestoord door kunt werken. Uw omgeving groeit dus ongemerkt met u mee.

ICT-automatisering voor telefonie

Voor een optimale communicatie met uw klanten en tussen uw werknemers is moderne telefonie een van de belangrijkste onderdelen van ICT-automatisering. Hosted IP-telefonie, ook wel hosted VoIP genoemd, verloopt via het internet en heeft als voordeel dat u beter bereikbaar bent. Bovendien kunt u dankzij ons abonnement maandelijks functionaliteiten toevoegen en verwijderen, wat uw flexibiliteit ten goede komt Denk aan keuzemenu’s, wachtrijsystemen, voicemail naar e-mail, beschikbaarheidsinformatie, persoonlijke doorkiesnummers en flex seating. Uiteraard is een perfect werkende internetverbinding hiervoor onontbeerlijk. Hiervoor vertrouwt u op ons gedegen advies met de best passende oplossing en onze ondersteunende diensten zoals de storingsdienst.

NEEM CONTACT OP