MODERN ONDERNEMEN MET HOSTED IP TELEFONIE

Met hosted IP telefonie bent u optimaal bereikbaar voor uw klanten. Ook communiceert iedereen binnen uw organisatie probleemloos via de telefoon. De voordelen van flexibiliteit, aanvullende functionaliteiten en sterke kostenbesparingen zijn het gevolg van de professionele adviezen en de deskundige implementatie van JDS bedrijfsautomatisering bv. Door het correct in kaart brengen van uw huidige situatie en uw behoeften te formuleren, creëren wij de beste oplossing. Neem hiervoor nu contact met ons op.

Waarom hosted IP telefonie?

Hosted telefonie heeft grote voordelen. De dienstverlening van JDS is erop gericht deze voordelen te maximaliseren.

Voordelen

  • Centrale controle – Meerdere vestigingen met slechts één centrale
  • Stroomlijning – Direct doorverbinden zowel naar mobiel als vast
  • Uniform nummergebruik – Met hetzelfde nummer bellen vanaf verschillende telefoons
  • Lagere kosten – Gratis gesprekken tussen filialen en medewerkers
  • Flexibiliteit – Functionaliteiten toevoegen en maandelijks groeien of krimpen
  • Functies – Uitgebreide functionaliteit met flex seating, voicemail naar e-mail, beschikbaarheidsinformatie, persoonlijke doorkiesnummers, keuzemenu’s en wachtrijsystemen
  • Betere kwaliteit – Doordat het signaal van het geluid digitaal is, is de geluidskwaliteit beter

Hoe werkt het?

Hosted IP telefonie is telefonie met een verbinding via het internet. Een andere term is hosted VoIP. In plaats van een traditioneel analoog signaal zorgt uw internetverbinding voor de signaaloverdracht. Dit signaal wordt omgezet naar data en zo in pakketjes naar de ontvanger verstuurd. Aan de andere kant worden de pakketjes gedecodeerd en weer omgezet naar geluid. Doordat het geluid bij hosted telefonie digitaal verloopt, is de geluidskwaliteit bovendien veel beter.

Totale IT-dienstverlening

JDS bedrijfsautomatisering bv verzorgt de totale ICT voor o.a. Schouwburg Venray. Hier hebben wij de werkplekken van de medewerkers ingericht, leverden wij servers en realiseerden het volledige interne netwerk. Bezoekers en technici kunnen nu moeiteloos draadloos verbinding maken met het internet, onafhankelijk van hun positie in het pand. Voor de kaartverkoop van de Schouwburg zijn hoogwaardige communicatie- en internetlijnen natuurlijk essentieel. Als er tegenwoordig een lijn uitvalt, kan Schouwburg Venray vertrouwen op een reservelijn. Via een serviceabonnement houden wij alles in de gaten en verzorgen wij periodieke back-ups.
NEEM CONTACT OP