MODERN WERKEN MET ONZE CLOUD-OPLOSSING

Cloud-oplossingen kunnen veel betekenen voor het MKB. Snelle toegang, gestandaardiseerde interne communicatie, een verbeterde samenwerking en hogere productiviteit zijn het resultaat. Veel praktische en representatieve voordelen zijn uw overweging waard. Zo wordt uw bedrijfsvoering simpelweg gestroomlijnder en krijgen uw relaties te maken met een verbeterde communicatie die snel en modern aanvoelt. Tenminste, als uw internet perfect en stabiel werkt. Dat is allemaal de specialiteit van JDS bedrijfsautomatisering bv. Neem nu contact met ons op voor deskundig advies over uw Cloud-oplossingen.

Cloud-oplossingen met ondersteuning

Of het nu gaat om opslag, hosting, back-ups of software, de meerwaarde van uw Cloud-oplossing staat of valt met de implementatie en ondersteuning. JDS verzorgt deze diensten vanuit ruim 35 jaar ervaring. Voor het volledige beheer van uw automatisering geldt ons motto: Voorkomen is beter dan genezen. Treedt er een probleem op, dan verzorgt onze storingsdienst direct een snelle oplossing. Vaak is het probleem zelfs al opgelost, voordat u er last van heeft. Onze slimme tools houden continu uw status bij en updaten uw Cloud-oplossing naar de best beschikbare versie.

Waarom werken in de Cloud bij JDS?

  • U hoeft niet te investeren in hardware
  • Uw stroomkosten dalen: geen servers, geen hittevorming en daarom geen airco in de serverruimte
  • Uw abonnement is maandelijks aanpasbaar voor minder of meer werkplekken
  • Uw automatisering is altijd en overal toegankelijk en de verbinding is altijd optimaal beveiligd
  • Gebruik van uw eigen (bedrijfsspecifieke) applicaties zoals u dat gewend bent
  • Gebruik van uw eigen apparaten: desktops, laptops, tablets, thin clients en smartphones
  • Altijd geoptimaliseerde beveiliging zonder zorgen
  • Volledig geautomatiseerde back-up van al uw belangrijke gegevens
  • Extra veilig inlogproces: two-factor authentication
  • Bij een standaard werkplek ontvangt u ook onze standaard SLA

Schaalbaarheid en flexibiliteit op maat

Cloud-oplossingen zijn een uitkomst als uw organisatie een groeiende of veranderende bandbreedte nodig heeft. U kunt alles flexibel inrichten. Welke server u nodig heeft, hoeveel opslagcapaciteit nodig is en waar uw netwerk aan moet voldoen, zijn vragen die geen zorgen meer opleveren dankzij de schaalbaarheid. Uiteraard blijft dit alles afhankelijk van uw situatie. Het vaststellen van uw doelstellingen en het formuleren van hiervoor geschikte oplossingen staat dan ook voorop in de dienstverlening van JDS. Wij ontzorgen u volledig.

NEEM CONTACT OP